2020. november 3., kedd

Barátság 2

Az "empatikus barátság" című múltkori bejegyzésem folytatásaként...

Jegyezném meg  Nem szeretem azt, amikor kiadom a másikat ennyire, de nem bírom ki, hogy ne osszam meg Shilling Péter nekem írt elemzésének egy kicsiny részleteit a nevünk alapján.

Természetesen név nélkül....


Hogyan hatnak rád - az Ő - energiái, akinek határozott az egyénisége?

- Az Ő neve által- egyénisége a külvilág felé kiegyensúlyozott kiváló társad lehet a mindennapi céltudatos tevékenységed során, hiszen nemcsak, hogy számíthatsz rá, hanem ö is óriási erőt meríthet a jelenlétedből anélkül, hogy elszívná az erődet. Azért fontos számodra a vele való kapcsolat, mert ö nagyon hasonlít hozzád, de az egyénisége energiája nem olyan intenzív, mint a tiéd. A jelenléte számodra kiegyensúlyozó, stabilitást és biztonságot jelentő, amire nagy szüksége van a rendkívül intenzív egyéniségednek. 


Hogyan hatnak rád -az Ő- energiái, aki bizonytalan és kétkedő?

- Az Ő neve által - kapcsolatteremtő és érzelemkifejező képessége rendkívül bizonytalan a te folyamatos megerősítésedre van szüksége ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljön. A jelenléted nélkül bizonytalan abban hogyan fejezze ki mások felé az érzéseit és hogyan teremtsen kapcsolatot vele. Fél attól, hogy a másik miként reagál majd az érzéseire, ezért időnként nagyon esetlenül fejezi ki magát. Óvatosnak kell lenned vele, mert bizonyos helyzetekben akár téged is elbizonytalaníthat az ő egyensúlytalansága annak ellenére, hogy te magabiztos vagy ezen a területen. Mellette úgy érezheted, mintha az érzelmi magabiztosságod egy részét neki kölcsönöznéd és neked kevesebb lenne belőle. 


Hogyan hatnak rád az Ő energiái, aki teremtő kreativitással rendelkezik?

- Ő neve által - hozzád hasonlóan szintén rendkívüli teremtő erőkkel rendelkezik kiváló alkotó társad lehet a mindennapoknak. Azok az elképzelések, amit megosztotok egymással inspirálóak lehetnek az életetek minden területén. Ö az, aki maximálisan látja és érti mindazt, amit tervezel és amit teszel. Tőle soha nem fogsz becsmérlő szavakat kapni, mert pontosan tudja micsoda erőt kell megmozgatnod annak érdekében, hogy az elképzeléseidet megvalósíthasd. A társasága számodra olyan, mintha földönkívüliek lennétek, akik ugyanarról a bolygóról érkeztek, így egymást könnyen megértitek, de a világtól ritkán kapjátok meg ugyanezt. 


Hogyan hatnak rád auűz Ő energiái, aki a mindennapokban bizonytalan?

- Ő neve által - a gyakorlatias kérdésekben bizonytalan és következetlen óriási szüksége van a te kiegyensúlyozó és biztonságot jelentő erődre. Mivel ö pontosan az ellentétei mindannak, amit az élet gyakorlatias kérdéseiben képviselsz, ezért rendkívül sokat tanulhat tőled. Benne nincs meg az a fegyelem és kitartás, amire szüksége lenne a sikerhez, de a jelenlétedben mégis sokkal magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válik ezen a területen. Lehet, hogy időnként az őrületbe kerget téged a szétszórtságával, de melletted képes magára találni és sokkal stabilabbnak maradni a hétköznapokban. Azonban óvatosnak kell lenned vele, mert amikor erőt kölcsönzöl neki ezen a területen, akkor könnyen lehet, hogy te magad is bizonytalanná válsz mellette. 


Hogyan hatnak rád az Ő energiái, aki túlságosan előítéletes?

- Ő neve által - a tapasztalatait csupán elméletben szerzi meg, de fél a valós életben is kipróbálni magát melletted képessé válhat arra, hogy felismerje a különbséget a saját előítéletei és a valós tapasztalatai között. Mivel ő fél az élet valós tapasztalataiban elmélyülve saját képet kialakítani a világról, ezért folyton mások tapasztalataira hagyatkozik, de melletted megtanulhatja elengedni az ezzel kapcsolatos feszültségeit és a saját valódi megéléseit megszerezni az élete legkülönbözőbb területein. Óvatosnak kell lenned vele, mert a benne lévő túlfeszült energia ezen a területen téged is átbillenthet arra az oldalra, ahol inkább az ítéletek, semmint a valódi tapasztalatok uralkodnak. Nem szabad megengedned neki, hogy ő dominálja a kapcsolatotokat. 


Hogyan hatnak rád az Ő energiái, aki nehezen mutatja ki a szeretetét?

-  Neki neve által -  hatalmas gondot okoz, hogy megossza a benne lévő szeretetet hatalmas erőt és magabiztosságot meríthet belőled ezen a területen. Mivel ő rendkívül bizonytalan az emberekkel kapcsolatos gondoskodó ösztöneiben, ezért a te társaságodban ő is megélheti, hogy milyen adni és kapni. Óvatosnak kell azonban lenned vele, mert amikor erőt kölcsönzöl neki, akkor te magad is úgy érezheted, hogy elbizonytalanodsz, kifogysz az erőből vagy éppen ellenkezőleg nem tudsz elfogadni. Meg kell tanulnia a segítségeddel, de önállóan felfedezni a saját gondoskodó erőforrásait. 


Hogyan hatnak rád az Ő energiái, aki sokszor kéretlenül akar segíteni?

- Ő (név) hajlamos kéretlenül is tanácsokat osztogatni másoknak és ráerőltetni a segítséget másokra rengeteget tanulhat tőled, hiszen te rendkívül magas szinten uralod ezt az energiát, ami számára rendkívüli módon túlterhelt. Te példakép és mester lehetsz számára, ha hajlandó alázatosan tanulni tőled és nem akarja mindenáron rád erőltetni a saját véleményét és elképzeléseit. Ügyelned kell rá, hogy ne engedd, hogy uralni próbálja a kapcsolatotokat ezen a területen, mert a túlfeszített energiáinak köszönhetően téged is szélsőséges irányba billenthet el, ami konfliktust és csatározást szülhet közöttetek! 


Hogyan hatnak rád az Ő energiái, aki tudatosan tűz maga elé célokat?

- Ő - neve által - rendkívüli belső tűzzel és óriási lelkesedéssel rendelkezik óriási erőt adhat neked a céljaid eléréséhez anélkül, hogy képes lennél lemeríteni vagy elbizonytalanítani őt. Mellette te magad is hatalmas erőt kezdesz érezni magadban és sokkal tisztábban láthatod, hogy képes vagy elérni mindazt, amit terveztél. Példaképed és igazi tanító mestered ő a célok megvalósításának tekintetében, akit érdemes figyelned és követned, mert megtaníthat rá hogyan aknázhatod ki a saját belső erőforrásaidat és építheted fel a céljaid eléréséhez szükséges bátorságot magadban. 


Hogyan hatnak rád az Ő energiái, aki óriási erővel szolgál másokat?

- Ő -  rendkívül magas értékek mentén szolgál a világban óriási erőt adhat neked. Ö igazi példakép lehet az életedben, aki hozzád hasonló alázattal fordul a világ felé, de még intenzívebb energiákat hoz működésbe, amivel emberek tömegeinek képes óriási segítséget nyújtani. Amikor a társaságában vagy érzed, hogy szinte izzik körülötte a levegő és ebből az erőből neked is jut bőven. Amikor mellette vagy te is sokkal intenzívebbnek érzed magadban a szolgálatkészséget és sokkal magasabb szinten tudod képviselni az önzetlen érdekeidet.

Nincsenek megjegyzések: